Søvn er oppskrytt..

Takker og bukker for 2plass på topplista. Takket være dere nås kanskje drømmen om blogg.no.

Hadde nok en natt med masse drømmer. Da bare kun vonde drømmer. Våkner med en form for anfall. Idag med et PTSDanfall. Rett tilbake i den berømte vannsenga. Det å da legge seg for å sove igjen pleier ikke å gå, men fikk det til. 

Det som er vanskelig er at i anfallet er jeg der det skjedde. Et sted i hjernen klarer jeg å si at vi er i 2021 og det er det som henter meg ut av det. Det jeg blir skikkelig forbanna over er at anfallene kommer i trygge situasjoner og på trygge steder. Som i natt våknet jeg opp i egen seng og var tilbake i denne forbanna vannsenga. Jeg klarer ikke å skjønne det. Har jo hatt noen rolige måneder med PTSDen, men den er dessverre litt tilbake igjen. Dette går i litt sykluser hos meg. Når det ene slipper litt opp kommer det andre. 

Får høre innimellom at jeg må fokusere på alt det gode jeg har i livet. Kan hende jeg er slem nå, men det hjelper ikke å høre det. Jeg føler meg skamfull og dum fordi jeg klarer ikke det. Huet mitt har ingen av- og påknapp. Men for all del, jeg prøver. Det er bare ingen hjelp i folk som vil ditt beste, men ikke aksepterer svaret om at det ikke er så enkelt. 

Idag våknet jeg etter en natt med dårlig søvn, et tankekjør som spoler kjapt gjennom livet på repeat, regnvær og så skrev jeg et innlegg isted…Det innlegget er borte for dataen ville oppdatere helt ut av det blå. Ble lettere varm i topplokket, men da var det bare å starte på ny. Her er det bare å gjøre. Det er slik det er med vaner det er bare å gjøre. Det å prøve å lage seg en god dag er blitt en annen vane hos meg. På dager som dette er det ikke så lett, men jeg skal prøve. Det er faktisk litt hyggelig å vite at det er flere som har tatt til seg uttrykket. 

Dette uttrykket har jo jeg adoptert av en som vil lage en god uke. Det er for stort for meg nå, men dag for dag nærmer seg at det kan jeg klare. Noen dager som idag er det time for time. Jeg har allerede klart en time med å skrive blogg og drikke kaffe. Sitter ute i regnet og tror at jeg og datteren skal hoppe i sølepytter idag. Ut vil jeg og da høres det gøy ut. Til middag skal eldstemann og kompis lage tapas til oss… Oki, kanskje det snur nå.

Skrives senere idag. Mulig noen bilder fra tapas.

Imens, 

lag deg en god dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg